Lloms de salmó amb crema de llimona
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: celíaca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de salmó
- 1 llimona
- 1 ceba grossa
- Farina de blat o blat de moro (per a cel.líacs)
- Oli suau
- Sal
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Salpebrem el salmó al gust i passem lleugerament per farina.
En una paella i un dit d'oli ben calent hi marquem el salmó, fins que quedi ros però cruet de dins.
A la mateixa paella i amb el foc baix hi posem la ceba tallada petita (o ratllada) fins que sigui cuita però sense enrossir-se, quan estigui hi afegim la llimona pelada sense gens de pell blanca, i passem tot per la batedora perquè quedi una salsa molt fina.
Posem una mica de salsa al fons d'una cassola, els lloms al damunt i acabem cobrint amb la resta de la salsa, deixem coure 3 minuts a foc suau i ja ho teniu a punt per servir!
Per cert!, aquesta salsa també la podeu fer amb unes escalopines de llonza llaminera o de pit de pollastre i com a acompanyament unes panses passades per la paella o bé uns xampinyons.
35min
Notes
És sorprenent el contrast del salmó amb la llimona. Jo ho he acompanyat amb uns pinyons torradets, però tan sols amb una pela de llimona tallada al llarg i fineta queda ben bonic. Avui mateix l'he fet per una casualitat i ha tingut molt d'èxit!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.