Sopa de pa amb farigola
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Pa que tingui 1 dia.
- Aigua.
- Sal.
- Oli d'oliva arbequina.
- Farigola
1 racions
Elaboració
En un cassó es posa una part d' aigua amb una remeta de farigola, que abans haurem passat per aigua per rentar-la, la deixarem bullir uns 10 minuts.
En un plat fondo hi tallarem el pa a meitats de llesquetes, hi posarem la sal i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Finalment traurem l'aigua amb la farigola que em fet bullir i la passarem per el colador i s'escalda la sopa.
15min
Notes
S'hi pot posar un ou cru i donar-li una remenada.
És una recepta de tota la vida, ja la feien els meus avis, es fàcil i econòmica.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5139 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.