Sopa de pa amb farigola

Ingredients

  • Pa que tingui 1 dia.
  • Aigua.
  • Sal.
  • Oli d'oliva arbequina.
  • Farigola

1 racions

Elaboració

En un cassó es posa una part d' aigua amb una remeta de farigola, que abans haurem passat per aigua per rentar-la, la deixarem bullir uns 10 minuts.
En un plat fondo hi tallarem el pa a meitats de llesquetes, hi posarem la sal i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Finalment traurem l'aigua amb la farigola que em fet bullir i la passarem per el colador i s'escalda la sopa.

15min

Notes

S'hi pot posar un ou cru i donar-li una remenada.
És una recepta de tota la vida, ja la feien els meus avis, es fàcil i econòmica.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5139 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: