Bacallà amb tomàquet i carbassó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kG. de Bacallà
- 1/2 Kg. de carbassons
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 1 ramell d'herbes
- 1/2 botella de cava
- 1 cullerada de farina
- 50 grs de mantega
- Sal, pebre vermell, unes fulles d'alfàbrega
4 racions
Utensilis
1 bol
1 cassola
1 cullera de fusta
1 ganivet afilat
Elaboració
Posseu el bacallà tallat a trossos en aigua freda durant 12 hores, canviant l'aigua dues o tres vegades.
En una cassola desfeu 50 grs de mantega i sofregir els carbassons i les cebes tallat tot a rodanges fines. Empolseu-hi la farina i el pebre vermell, remeneu tot uns moments i afegir els tomàquets pelats i tallats a trossos, el ramell d'herbes i l'alfàbrega. Regueu amb la cavsa i portar-lo a ebullició. Quan bulli afeguiu el bacallà escorragut, tapeu-lo, fiqueu-lo al forn calent uns 30 a 40 minuts.
1h
Notes
Abans de servir elimineu el ramell d'herbes. S'ha de servir molt calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.