Sèpia amb pèsols i patates
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ingredients per 4 persones
- 1 K de sèpia
- 1 quilo de pèsols de Llavaneres (o congelats1/2k)
- 3 Patates
- Una ceba
- Un gra d’all
- Dos tomàquets
- Per la picada
- Un gra d’all
- 12 ametlles
- Julivert
- Pebre vermell
- Una nyora
- Una llesqueta de pa fregit
- Un rajolí de vermut
4 racions
Elaboració
En una cassola de terra s’hi posa oli i quan es calen s’hi tira la ceba i es fa enrossir.
A la meitat s’hi posa l’all tallat molt petit i quan tot es ben ros s’hi tira el tomàquet i es deixa que quedi ben sofregit.
Després s’hi tira la sèpia tallada a trossos i es deixa que es cogui.
Un cop cuita s’hi tira la “salsa” i se li donen un parell de voltes i ja s’hi poden tira les patates escapçades perquè es desfacin una mica i els pèsols. Es poden cobrir d'aigua o millor de fumet de peix.
A mig coure es tira la picada que haurem fet amb els ingredients abans esmentats.
Es deixa acabar de coure i se serveix ben calent.
També es pot servir amb un bon morter d'all i oli.
1h 10min
Notes
Plat tipic de Mataró
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.