Bacalla amb ceba i mel
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de morro de bacallà remullat
- 2 quilos de cebes de Figueres garants
- 4 cullerades de mel
- Farina
- Oli d’oliva
- 100grs de pinyons
- 100grs de panses de Corin
4 racions
Elaboració
En una paella es fregeix el bacallà enfarinat que quedi ben ros i es reserva. En una cassola de terra o de ferro colat s’hi cola l’oli de fregir el bacallà i es guarda el que sobri. Es tira a la cassola la ceba tallada a la juliana mol fina, es deixa que es vagi fent ben a poc a poc, s’hi tira el conyac i es flameja, se segueix remenant fins que quedi com una melmelada. Es aleshores quan s'hi tira la mel, un parell de voltes. S’hi posen les panses i els pinyons, un parell de voltes i ja s’hi pot posar el bacallà. Que s’escalfi, sense remenar. En tot cas sacsejar. Es porta a taula amb la mateixa cassola.
Nuri Mataró.
2h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5282 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.