Canelons de bolets

Ingredients

  • Una caixa de canelons
  • Bolets variats
  • "Muss" d'ànec
  • Dues cebes grans
  • Llet
  • Farina
  • Ceba
  • Ceps en pols
  • Sal, oli, pebre.
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Si els bolets son de conserva, els tindrem que s'escorrin un parell d'hores. Si son naturals o congelats no cal tanta estona . En una paella amb un raig d'oli i tirarem la ceba rallada, i en foc ben baix la deixarem fer fins que sembli caramel•litzada. Tot seguit i tirarem els bolets, tallats petits. els i donarem unes quantes voltes i ja i podem posar la "muss" d'ànec que servirà perquè quedi emulsionat, Per enrotllar be els canelons.
En una olla amb força aigua i sal i un rajolí d'oli bullirem els canelons els minuts que calgui, els passarem per aigua freda i els estendrem e sobre d'un drap net per pugues-la enrotlla be, un cop farcits.
En una plata per na al forn, s'hi posa un xic de mantega i si van posant els canelons .
Farem una bajamel amb la mantega, una cebeta , farina, llet,sal i pebre i quan quasi sigui feta si tira els ceps amb pols. es tira per damunt dels canelons , amb una mica de formatge rallat. I ja els podrem gratinar.
Una" ricure de ricura"

1min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: