Patates vermelles
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per microones
Típica de: Maresme
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Patates Vermelles
- Ingredients
- Una patata per persona
- Pebrot escalivat
- Alls
- Tomàquets madurs
- Seitons
- Olives negre
- Oli, vinagre, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Agafem les patates i les rentem be, o be les fem al microones o bullides senceres i en pell .
Un cop fredes les tallem a rodanxes amb pell i tot i les estenem am una plata garant. A part posem el pebrot escalivat, els tomàquets rallats i l'all. L'oli, el vinagre la sal i el pebre al gust de cadascú en un pot per triturar ben fi. Això es posa al cim de les patates i s'adorna amb els seitons i olives negres .
Es una menja d'estiu molt refrescant i molt bona.
30min
Notes
Plat eleguit per Catalunya Radio el 10-3-2013 per el llibre que fa el programe "tapies variades"
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2745 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.