Truita de rovellons variats
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot de rovellons variats de 290 grams
- Oli de oliva arbequina.
- Sal.
- Julivert.
- 1 dent de all.
- 2 ous.
2 racions
Elaboració
Traurem els rovellons de pot i els passarem per l'aigua.
Posarem un cassó amb aigua, quan estigui calenta hi posarem els rovellons i la sal i els deixarem bullir un 1/4 de hora.
Tot seguit en una paella hi posarem l'oli d'oliva i quan estigui calent hi tirarem els rovellons que prèviament haurem escorregut, la dent d'all tallat petitet i un polsim de julivert.
Ho deixarem coure uns 10 minuts .
En un plat batrem els ous, hi tirarem els rovellons, li donarem una remenada, ho posarem a la paella i farem la truita
30min
Notes
Es pot servir com aperitiu o ho pots acompanyar amb una amanida verda o també sola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1919 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.