Estofat de bledes amb patates
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 manats de bledes
- 2 patates
- 1ceba
- 1 gra d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre blanc
- Pebre vermell dolç
- Brou de verdures (opcional)
- Pa fregit (opcional)
- Julivert (opcional)
5 racions
Elaboració
Un cop les bledes siguin ben netes, les escaldeu en aigua bullent durant uns 3 minuts i escorreu.
A part, feu un sofregit amb l'all tallat ben petitó i la ceba a juliana mitjana, tot junt amb un rajolí d'oli, deixant-ho coure a foc baix fins que quedi dauradet, llavors hi afegiu un polsim de pebre vermell dolç i un cop remenat, les bledes.
Saltegeu-ho uns minuts i ja hi podeu afegir les patates pelades i tallades a dauets petits, saltegeu uns minuts també i ja hi podeu afegir l'aigua (o brou de verdures si en teniu) fins a cobrir les patates rectificant de sal i pebre.
Haureu d'anar provant el punt de cocció de les patates i si cal afegir-hi líquid, quan les patates siguin tovetes, ja ho teniu llest per menjar.
40min
Notes
Si us agrada, quan ja gairebé siguin cuites les patates, hi podeu afegir una picada de julivert fresc i/o una llesca de pa fregit també picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7684 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.