Estofat de bledes amb patates

Ingredients

  • 2 manats de bledes
  • 2 patates
  • 1ceba
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Brou de verdures (opcional)
  • Pa fregit (opcional)
  • Julivert (opcional)

5 racions

Elaboració

Un cop les bledes siguin ben netes, les escaldeu en aigua bullent durant uns 3 minuts i escorreu.
A part, feu un sofregit amb l'all tallat ben petitó i la ceba a juliana mitjana, tot junt amb un rajolí d'oli, deixant-ho coure a foc baix fins que quedi dauradet, llavors hi afegiu un polsim de pebre vermell dolç i un cop remenat, les bledes.
Saltegeu-ho uns minuts i ja hi podeu afegir les patates pelades i tallades a dauets petits, saltegeu uns minuts també i ja hi podeu afegir l'aigua (o brou de verdures si en teniu) fins a cobrir les patates rectificant de sal i pebre.
Haureu d'anar provant el punt de cocció de les patates i si cal afegir-hi líquid, quan les patates siguin tovetes, ja ho teniu llest per menjar.

40min

Notes

Si us agrada, quan ja gairebé siguin cuites les patates, hi podeu afegir una picada de julivert fresc i/o una llesca de pa fregit també picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: