Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla i posem 1 dit d'aigua i un got de vermut i els musclos ja nets , els fem obrir amb el vapor i els tenim una estona que es facin.
En una cassola sofregim tomàquet a trossets, all picat, julivert i al final una mica de farina per espessir.
Un cop sofregit i tirem els musclos incorporant-hi una picada d'ametlles amb una mica de suc dels musclos.
Remenem una estoneta que es barregin bé els ingredients amb els musclos i ja és apunt de servir.

30min

Notes

També es pot menjar com un 1r plat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se