Coca de pebrot amb pernil
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Aragó
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de farina
- 1 got de llet
- 1 got d'oli
- 1-2 ous
- un sobre de llevat
- pebrot verds
- pebrots vermells
- tomàquets
- pernil salat tallat a daus
Elaboració
- Primer de tot haurem de fer la massa de la coca, per això en un bol batrem l'ou, afegirem el got d'oli, el de llet que l'haurem escalfat abans, el sobre de llevat i anirem afegint la farina fins aconseguir que ens quedi una massa homogènia i que no s'enganxi a les mans ni al bol. La deixarem reposar uns 30 minuts.
- Tallem els pebrots a daus i els reservem. També tallem els tomàquets a daus i els escorrem per eliminar l'excés d'aigua.
- Un cop passat els trenta minuts estenem la massa sobre un paper de forn amb l'ajuda d'un corró, escampem per sobre el pebrot tallat i els tomàquets fins a cobrir la massa. Afegim els daus de pernil salat per sobre i enfarinem una mica per sobre.
- Posem tot al forn, prèviament escalfat a 180ºC, fins que es vegi la massa cuita
1h 30min
Notes
- Es pot substituir el pernil salat per tonyina
- És molt millor fer servir farina de força ja que la massa llavors queda molt mes compacta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.