Patates importants
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 1 kg de patates
- 3 ous
- Farina
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 3 gots d'aigua
- Julivert, oli i sal
5 racions
Elaboració
Peleu les patates i talleu-les a rodanxes de 1/2 cm i saleu-les. Bateu els ous en un plat fondo.
Rebo seu les patates primer en farina i desprès per l'ou batut. Fregiu-les amb oli calent fins que es daurin, escorreu-les bé i poseu-les en una cassola .
Piqueu l'all en el morter amb una mica de sal.
Piqueu finament la ceba i fregiu-la amb una mica d'oli, quan comenci a daurar-se, poseu-hi una cullerada de farina, deixeu-ho coure i poseu-hi la picada del morter, diluïda amb una mica d'aigua.
Afegiu més aigua, rectifiqueu de sal y aboqueu-ho a la cassola de les patates.
Poseu-ho al foc i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent, sacsejant la cassola de tant en tant.
Precalenteu el forn a 170ºC i acabeu la cocció de les patates durant uns 10 minuts més.
Empolseu-ho amb julivert picat.
1h 20min
Etiquetes: Patates importants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1890 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.