Truita de carbassó, ceba i xoriç

Ingredients

  • 5 ous
  • Mig carabassó (dels grossos)
  • Una ceba petita
  • Un tros de xoriç picant
  • sal
  • Oli

Elaboració

- Tallem el carabassó, la ceba i el xoriç a daus.
- Escalfem oli en una paella, quant estigui calent abaixem el foc i afegim el carabassó, el anem coent fins que quedi ben tendre i hagi eliminat part de l'aigua, llavors afegim la ceba, la coem lentament fins que estigui transparent i finalment i afegim el xoriç.
- Batem els 5 ous, afegim la sal als ous batuts i els posem a la paella, apugem el foc. Un cop creiem convenient girem la truita i la deixem coure per l'altra banda

30min

Notes

Truita preparada amb els pocs ingredients que es troba un a la nevera i ha de fer alguna cosa per sopar

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: