Truita de carbassó, ceba i xoriç
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 ous
- Mig carabassó (dels grossos)
- Una ceba petita
- Un tros de xoriç picant
- sal
- Oli
Elaboració
- Tallem el carabassó, la ceba i el xoriç a daus.
- Escalfem oli en una paella, quant estigui calent abaixem el foc i afegim el carabassó, el anem coent fins que quedi ben tendre i hagi eliminat part de l'aigua, llavors afegim la ceba, la coem lentament fins que estigui transparent i finalment i afegim el xoriç.
- Batem els 5 ous, afegim la sal als ous batuts i els posem a la paella, apugem el foc. Un cop creiem convenient girem la truita i la deixem coure per l'altra banda
30min
Notes
Truita preparada amb els pocs ingredients que es troba un a la nevera i ha de fer alguna cosa per sopar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.