Llenties amb sípia
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de llenties cuites
- 3 sípies brutes
- 2 fulles de llores
- 1 ceba
- 4 tomàquets
- Oli
- Brou de peix
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
- Batedora de vareta per tritura el tomàquet
Elaboració
- Tallem la ceba tant petita com puguem, escalfem oli en una cassola i sofregim la ceba lentament.
- Mentrestant netegem les sípies, en guardem la melsa i les trossegem a daus, un cop vegem que la ceba esta cuita i afegim la sípia i la coem a foc lent uns 15 minuts.
- En una gerra triturem els tomàquets i ho guardem.
Passats els 15 minuts de cocció afegim el llorer, li donem unes voltes i tot seguit afegim la melsa de les sípies i la tomata triturada. Coem uns 15 minuts més.
- Afegim les llenties (millor netejar-les una mica amb aigua abans), ho barregem be, afegim el brou de peix calent i salpebrem al gust.
- Passats 15 minuts mes de cocció ja es pot servir
50min
Notes
- Si no trobeu sípia bruta o podeu fer amb sípia neta
- Si no disposeu de brou de peix es pot fer servir aigua
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5876 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.