Mandonguilles amb verdures

Ingredients

  • 500 gr de carn picada (250 de vedella i 250 de porc)
  • 1 ou
  • 1 all
  • pa rallat
  • farina
  • julivert
  • 1 ceba
  • Mig carabassó
  • 1 pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 got de vi blanc
  • 500 ml de brou
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

4 racions

Elaboració

- En un bol posem la carn, afegim l'all ben picadet, el julivert, sal i pebre al gust, l'ou batut i pa ratllat fins aconseguir una massa homogènia. Fem boles de carn i les enfarinen, espolseu be l'excés de farina.
- Posem a escalfar oli en una paella, quan estigui calent marquem les mandonguilles i les retirem en un plat. Si volem les podem posar sobre paper absorbent per retirar l'excés d'oli.
- Tallem les verdures en daus, en una olla afegim oli i el posem escalfar, quant estigui calent afegim la ceba, la coem però sense que es torni rossa, un cop la veiem cuita afegim la pastanaga, el pebrot verd i el vermell coem una estona mes fins que hagin suant ho suficient i per últim afegim el carabassó. Un cop veiem que estiguin ben cuites les verdures afegim el vi blanc i deixem reduir.
- Ara que ja tenim les verdures cuites i el vi reduït afegim les mandonguilles a la cassola i cobrim amb el brou, deixem coure una mitja hora a foc suau.

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: