Carxofes amb cloïsses
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Carxofes
- 125 gr de cloïsses
- 2 cullerades de aigua de la cocció de les carxofes
- 1 cullerada de vi blanc
- 1 all
- 1 cullerada de farina
- sal
- pebre
- un polsim de caiena
- julivert
Elaboració
- En una olla coem les carxofes tallades a quarts, un cop estiguin cuites les colem i les guardem. Teniu en compte que al colar-les hem de guardar una part de l'aigua de la cocció per més tard.
- Pelem l'all i el tallem ben menudet, posem una cassola al foc amb una mica d'oli i sofregim l'all. Quant aquest comenci a ballar afegir la cullerada de farina i amb una cullera de fusta remenem be perquè no es cremi ni es facin grumolls. Afegim el vi blanc, l'aigua de la cocció de les carxofes i les cloïsses.
- Un cop estiguin obertes les cloïsses les retirem de la cassola, afegim en el seu lloc les carxofes, els hi donem unes voltes amb la salsa i tornem a posar les cloïsses per sobre. Espolvoregem amb julivert, una mica de caiena i salpebrem. Donem unes voltes i ja ho podem servir
40min
Notes
Per tal d'evitar espatllar el plat amb la arena que puguin tenir les cloïsses tenim dues opcions:
- Tenir-les durant una hora amb aigua per tal de netejar-les
- O la opció que ens ha aportat el Quim, que es obrir-les a part per evitar ensurts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5648 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.