Pa de pesic de ametlles
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 ous
- 100 gr. d'ametlles torrades
- 2 cullerades de maizena
- 4 cullerades de sucre
- 20 gr. d'ametlles per talla
- 1 cullerada de llevat en pols
- 60 gr. de mantega, farina
4 racions
Utensilis
Un motlle desmuntable, un bol, una batedora, un morter, un gavinet.
Elaboració
Es baten els ous amb el sucre fins que la barreja tingui un to blanquinós i el sucre
estigui desfet. Les ametlles es pelen i es trituren.
Es barregen la maizena i el llevat.
Es desfà la mantega i no es deixa refredar, s'afegeix els ous i les ametlles picades.
És remena tot però sense batre, perquè els ous no baixin.
S'unta un motlle desmuntable amb mantega i farina s'hi posa la barreja anterior.
És posa al forn a temperatura mitjana (180º) durant 25 minuts, quant estigui orat una mica de sobre se li posen les ametlles laminades per sobre.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1787 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.