Rajada en escabetx, amb mongetes del ganxet saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Paper de cuina
Una paella gran

Elaboració

Primerament, agafem la rajada, la salem, l'enfarinem i la fregim amb oli d'oliva només una mica i la reservem damunt el paper de cuina.
A part a la cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem: totes les herbes, les verdures i un grapat de grans de pebre negre. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el vinagre, el vi blanc i una cullerada de pebre vermell dolç. Tot seguit, afegim l'aigua, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més.
A continuació, afegim els talls de rajada i a foc més aviat baix deixem coure uns deu minuts més i ja ho tindrem a punt per servir.
En una paella amb un raig de picada, saltem les mongetes del ganxet, i quan són fregides les reservem. En el moment de servir el plat, posem dos talls de rajada per persona amb una mica del suc d'escabetx pel damunt, i al costat, un niu de mongetes saltades, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se