Turbot o Rèmol amb romesco, a l'estil de Cambrils

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàlica marinera
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Un colador fí

Elaboració

Primerament, preparem el fumet i el romesco, com explico a les meves receptes, i ho reservem. Tot seguit, en un cassó amb un dit d'aigua obrim les cloïses, les passem pel colador fí, i les reservem.
El suc d'obrir les cloïses, el podem afegir en el fumet, un cop ja colat.
Seguidament, netegem el turbot, i el tallem en quatre lloms d'uns 300-400 grams cadascun, els salpebrem i els reservem.
A continuació, posem el conyac a escalfar en la cassola i tot seguit l'encenem. Després, afegim quatre cullerots de romesco, i anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix, i seguim remenant.
Tot seguit, afegim el turbot o rèmol salpebrat, i a foc mitjà deixem que vagi coent-se.
Quan veiem que és cuit d'una banda, el girem, afegim les mongetes donem unes voltes a la cassola amb les nanses, i deixem que s'acabi de coure al nostre gust.
Abans de treure la cassola a taula, espolsem el guisat amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula. Nota- si veiem que el romesco ens queda massa clar, sempre el podem espessir amb una mica de maizena disolta amb una mica d'aigua freda.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se