Timbal de bacalla

Ingredients

  • 400 GR. Bacallà (lloms preferiblement)
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 200 gr, tomàquet madur
  • 6 patates
  • Oli, sal i pebre

3 racions

Elaboració

En una cassola posem oli i sofregint el pebrot verd, pebrot vermell i la ceba tot tallat petit.
seguidament afegirem el tomaquet també tallat petit (jo tambe l'he fet amb tomaquet cru)
en una paella fem lleugerament els lloms de bacallà
Un cop fets tallem el bacallà a bocinets.
En una paella amb força oli farem les patates tallades longitudinalment.
Amb l'ajuda d'un motllo emplatarem posant trossos de patata de base, barrejarem el bacallà i els altres ingredients. Decorarem posant finalment la patata damunt, podeu afegir sal i pebre.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: