Timbal de bacalla
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 GR. Bacallà (lloms preferiblement)
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 200 gr, tomàquet madur
- 6 patates
- Oli, sal i pebre
3 racions
Elaboració
En una cassola posem oli i sofregint el pebrot verd, pebrot vermell i la ceba tot tallat petit.
seguidament afegirem el tomaquet també tallat petit (jo tambe l'he fet amb tomaquet cru)
en una paella fem lleugerament els lloms de bacallà
Un cop fets tallem el bacallà a bocinets.
En una paella amb força oli farem les patates tallades longitudinalment.
Amb l'ajuda d'un motllo emplatarem posant trossos de patata de base, barrejarem el bacallà i els altres ingredients. Decorarem posant finalment la patata damunt, podeu afegir sal i pebre.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2704 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.