Tartar de salmo
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Salmo
- Alvocat
- Ceba tendre
- Cogombre
- Taperas
- Cogombrets
- Mostassa
- Una llimona
- 2 tomaquets madurs
- Salsa perrins
- Tabasco
- Torradetes de pa
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració
Es tallen el salmó, cogombre, alvocat,tomaquets i la ceba en bocins petits
un cop tallat s'afegeig L'Oli d'oliva amb el suc de la llimona, mostassa de dijon, salsa perrins i es deixa a la nevera 20 minuts
quan es serveix es posa una mica de sal i pebre segons el gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.