Pastis de poma
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 Pomes grosses
- 3 ous
- 5 cullerades de sucre
- 5 cullerades de farina
- 1 tassa (de cafè) de llet
- 1 tassa (de cafè) d'oli
- 1 sobre de llevat
- 1 ralladura de llimona
Gelatina:
- 15 Cullerades soperes d'aigua.
- 100 gr de sucre.
- 1 cullerada sopera de potax.
Elaboració
Tot passat pel turmix.
Untarem el recipient amb una mica de farina i d'oli.
Una vegada tenim tot això al recipient;
1 poma tallada a mitges llunes, per damunt del pastis.
La posarem al forn.
Farem la gelatina just abans de ficar-la, ja que qualla molt ràpid.
Es cou, movent contínuament.
15min
Notes
Servir-ho fred de la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.