Sardines escabetxades al microones
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per microones
Ingredients
- 1 kg de sardines mitjanes
- 2 cebes mitjanes
- 4 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 150 ml d'oli
- 150 ml de vinagre
- Farigola, sal i pebre vermell
Elaboració
En una safata de pyrex, poseu-hi l'oli, la ceba tallada fina, els alls tallats. Poseu-ho al forn durant 5 minuts a potencia 100%, tapat amb paper film punxat.
Treieu-ho i col·loqueu-hi el peix, torneu-ho a tapar amb el paper film punxat i torneu-lo a posar al forn durant 7 minuts a igual potencia.
Passat aquest temps, treieu-lo, empolseu-ho amb sal, pebre vermell, el llorer, la farigola i el vinagre. Remeneu-ho tot bé i torneu-ho a posar al forn durant 5 minuts i tapat.
Notes
Podeu conservar-lo a la nevera durant 1 setmana. No sentireu olor de sardines.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.