Arròs de bacallà amb ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs
  • 2 pebrots verds
  • 2 tomàquets
  • 1 gotet d'oli
  • 200 g de ceps trossejats (congelats)
  • 150 g de bacallà
  • 2 grans d'all
  • 1 l de fumet
  • 1 cullerada de sal

4 racions

Elaboració

Comenceu aquest plat confitant el bacallà amb oli d'oliva i 2 grans d'all a foc mitjà.Quan comenci a agafar escalfor, retireu-lo del foc.
Mentrestant, aprofiteu per preparar el sofregit.Poseu una mica d'oli en una cassola i daureu-hi l'all picat. Després fregiu-hi també el pebrot verd(tallat ben petit i sense pell). Un cop el pebrot s'hagi fet una mica, afegiu-hi la ceba picada. Quan la tingueu ben daurada, incorporeu-hi el tomàquet natural ratllat. Deixeu-lo coure i després tireu-hi els ceps confitats(escaldeu-los amb aigua i sal, escorreu-los i coeu-los amb oli d'oliva, farigola i all).
Quan el sofregit tingui una textura semblant a la de la confitura, poseu-hi l'arròs i feu-lo enrossir uns 2 minuts. Tireu-hi el fumet(fet amb un sofregit de ceba, all, tomàquet, espines de bacallà i amb l'aigua d'escaldar els ceps). Deixeu que bulli uns 5 minuts, rectifiqueu-ho de sal i pebre, incorporeu-hi el bacallà esmicolat i acabeu-ho de coure al forn uns 10 minuts a 180 graus.
Abans de servir l'arròs, deixeu-lo reposar uns 2 minuts.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: