Conill guisat amb xocolata i gambes
Ingredients
- 1 conill
- 1 ceba
- 4 gambes grosses
- 1 got de vi dolç de Jerez
- 1 pastanaga
- 1 got de brou
- Farina
- 25 gr. de xocolata
- 4 dents d'all
- 25 gr. d'avellanes torrades
- 3 branquetes de julivert
- Canyella
- Oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
Elaboració
Netejar el conill, salpebrar i enfarinar. Escalfar l'oli d'oliva en una cassola ample i daurar el conill. Retirar de la cassola. Després fregir les gambes en el mateix oli. Retirar-les i reservar-les.
Pelar la ceba i la pastanaga i picar-les finament. Posar-les a la cassola, amb el mateix oli i sofregir uns 4-5 minuts. Regar amb el vi dolç, afegir la branqueta de canyella i la fulla de llorer i deixar reduir 3-4 minuts.
Afegir el conill a la cassola, regar amb el brou, tapar i deixar coure a foc suau durant 30 minuts. Uns 5 minuts abans d'acabar la cocció, afegir les gambes.
Fer una picada amb les avellanes pelades, les dents d'all, la xocolata i el julivert. Afegir la picada a la cassola i coure 5 minuts més sacsejant la cassola. Rectificar de sal i servir immediatament.
Comparteix aquesta recepta: