Conill guisat amb xocolata i gambes

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar el conill, salpebrar i enfarinar. Escalfar l'oli d'oliva en una cassola ample i daurar el conill. Retirar de la cassola. Després fregir les gambes en el mateix oli. Retirar-les i reservar-les.
Pelar la ceba i la pastanaga i picar-les finament. Posar-les a la cassola, amb el mateix oli i sofregir uns 4-5 minuts. Regar amb el vi dolç, afegir la branqueta de canyella i la fulla de llorer i deixar reduir 3-4 minuts.
Afegir el conill a la cassola, regar amb el brou, tapar i deixar coure a foc suau durant 30 minuts. Uns 5 minuts abans d'acabar la cocció, afegir les gambes.
Fer una picada amb les avellanes pelades, les dents d'all, la xocolata i el julivert. Afegir la picada a la cassola i coure 5 minuts més sacsejant la cassola. Rectificar de sal i servir immediatament.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se