Sopa de gallina amb galets farcits de botifarra negre
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 galets farcits per persona, ( els podeu trobar a les meves receptes)
- Tres litres d'aigua mineral sense gas
- Un quart de gallina de la part del pit
- Una carcasa de pollastre
- Un os de pernil salat
- Una branca d'api
- Una ceba tallada en dues meitats
- Una pastanaga
- Sal
- Tres ous
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda, per fer el brou
Un colador xinès
Una safata plana per reservar els galets un cop fets
Una sopera de porcellana, per treure la sopa a taula
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, posem l'aigua en una cassola fonda, i tot seguit afegim: les herbes, la gallina, la carcasa i l'os de pernil. Quan arrenqui el bull, ho tindrem a foc mtjà durant hora i mitja. Seguidament, colarem el brou i el passarem a la cassola on acabarem de fer la sopa. Quan la gallina és freda, la picolem amb l'ajud d'un ganivet i l'afegim a la cassola amb el brou. A part, farem els galets farcits com explico a la meva recepta i els reservem.
Posarem aigua i sal en un cassó, i bullirem els ous deu minuts, els treurem i els refredarem. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet, els picolarem i els afegirem a la cassola amb el brou. A continuació, corregirem de sal i afegirem els galets per deixar-los coure només tres minuts, tenint cura que no es desfacin, i ja podrem treue la sopa a la taula amb una sopera ben bonica.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.