Musclos a la cervesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem be els musclos i els escorrem. Piquem la ceba ben fina. Calentem oli en una cassola i sofregim la ceba nomes per que quedi tova i transparent. Afegim la cervesa, salpebrem i deixem coure durant cinc minuts a foc viu amb la cassola tapada. Fet això, afegim els musclos i continuem la cocció fins que siguin tots oberts. Amb una escumadora, retirem els musclos de la cassola i els reservem nomes la clova que conte la carn. Barregem la mantega amb la farina, i ho afegim a la cassola i desfem la mescla a la cassola, després afegim el vi blanc, el julivert picat i els musclos reservats. Fem coure cinc minuts mes i estarà llest.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se