Cocotxes de bacallà amb gules en salsa verda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola marinera baixa
Un batedor de varetes
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en la cassola marinera amb un raig d'oli, fregim els alls laminats i les caienes.
Quan els alls són mig daurats, afegim un polsim de farina, un raig de ví blanc i una mica de fumet blanc, i ho remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim les cocotxes i deixem que coguin una mica.
Seguidament, corregim de sal, afegim les gules, ho espolsem amb julivert picolat, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, tot remenant donant voltes a la cassola amb l'ajud de les nanses, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h

Notes

Aquesta recepta, si tenim mitjans econòmics, la podem fer en comptes de gules, amb angules.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se