Salsa de marc de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un colador fí
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un rajolí d'oli, fregim el porro picolat.
Quan comença a ser transparent, afegim un bon raig de marc de cava, i tot seguit la quantitat necessària de fumet de peix. Seguidament, passem la batedora elèctrica, i tot seguit ho passem en el cassó on acabarem de fer la salsa, amb l'ajuda del colador fí.
A continuació, corregim de sal, i anem remenant amb el batedor de varetes, a foc baix, i hi afegim un toc de nata líquida per muntar.
Si veiem que ens queda una mica clara, sempre hi podem afegir una mica de farina de blat amb un rajolí d'aigua freda. Quan ja hem aconseguit una salsa fina i homogènia, ja la tindrem llesta per fer servir en el moment que la necessitem.

40min

Notes

Aquesta salsa és molt adient sobretot per peixos més aviat fins, com per exemple : el llenguado, el roger, el lluç, etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se