Conill amb rovellons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prenem una cassola de terrissa i la posem al foc amb oli a escalfar
Mentrestant salpebrem el conill i l´enfarinem
El posem a rossejar a la cassola i un cop rossejat el retirem del foc i de la cassola,conservem la cassola tal com està
Posem una paella al foc amb unes gotes d´oli i fregim una mica els rovellons tallats a trossos si son grossos, els que no , poden anar sencers, i un cop fregits els reservem fora del foc
Tornem a posar la cassola de terrissa al foc i aquest cop i fem un sofregit de ceba i tomàquet
Mentrestant es va fent el sofregit, prenem un morter i fem una picada amb les ametlles torrades, l´all i el julivert
Un cop estigui fet el sofregit de la cassola, i afegim el conill, els bolets i si veiem que fa falta, una mica de aigua , o pot ser brou si volem, ho deixem que es cogui una mica i per ultim afegim la picada
Remenem be la cassola i deixem fer una mica mes tot el conjunt

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se