Calamars farcits d'espinacs i carn de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un casó gran
Una paella gran

Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, i un cop cuits, els escorrem i els reservem. Quan anem a conmprar tant la carn magre, com la cansalada de panxeta, demanem que ens la passin per la trinxadora tot junt.
Quan els espinacs són freds, els picolem amb l'ajud d'un ganivet, i ho barregem amb les carns trinxades. Tot seguit, ho passem per la paella una mica, i seguidament, farcim els calamars amb aquesta barreja, tot posant un escuradents a la boca del calamar, perqué no s'obri al coure.
En una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls pelats i el llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit, i un got de vi ranci.
A continuació, afegim els calamars, i fumet de peix que cobreixi els calamars corregim de sal, i deixem coure a foc baix, fins que els calamars siguin cuits.
Si veiem que la salsa queda massa lleugera, sempre ho podem espessir amb una mica de farina de blat de moro, diluïda amb un mica d'aigua freda abans de treure-ho a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se