Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de cloïsses
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- 100 gr de mantega
- Sal
- Julivert
- Pebre blanc
Elaboració
Preparem el marisc net i escorregut.
Tallem un gra d´all i les escalunyes a lamines ben fines i ho posem en una cassola amb una mica de mantega a foc suau fins que siguin transparents.
Mullem amb el vi blanc i deixem coure cinc minuts .
Desprès apugem una mica el foc i afegim el marisc.
Tapem la cassola i deixem que s´obri el marisc, mentre remenem sovint. Traiem el marisc de la cassola i colem la salsa que ha quedat.
En una altra cassola muntem la salsa afegint mantega a quantitats petites i julivert sense parar de remenar.
Salpebrem i reguem el marisc amb aquesta salsa.
Comparteix aquesta recepta: