Polpetes de llenguado amb salsa de cervesa i tempura de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un plat gran de porcellana blanca
Escuradents
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem les quatre polpetes, els hi posem un escuradents perquè no s'obrin,i les posem salpebrades en una safata amb un raig de vi blanc i un rajolí d'oli d'oliva. Seguidament, les posem en el forn a 180º, uns deu minuts,i ja les podrem retirar.
A part, en un cassó fem la salsa de cervesa com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
En el moment de muntar el plat, traiem els escuradents, i posem les polpetes en forma de creu en el centre del plat. En el mig, posem un niu de tempura de verduretes, i ja per acabar el plat, cobrim les polpetes, amb una mica de salsa de cervesa, i ho presentem a taula.

1h

Notes

Farem tants plats de polpetes, com comensals seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se