Magret d'ànec farcit

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot, rentem els xampinyons, els traiem la pota i els laminem ben fins
Després pelem la ceba i la tallem a lamines ben fines
Posem una paella al foc amb la mantega a fondre, i posem els xampinyons i la ceba i ho fem coure una mica i retirem del foc i reservem
Ara és el moment de preparar el magret
Traiem la part de greix que te el magret i li fem un tall al llarg, de manera que ens quedi obert en dos talls
Farcim el magret amb els xampinyons i la ceba i el lliguem amb fil de cuina
Salpebrem el magret i el posem en una paella una mica fonda,i el fem coure durant cinc minuts per cada cantó
Un cop cuit el deslliguem i servim en un plat

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se