Bandes de pasta de full amb escalivada i formatge de cabra gratinat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Sis rodanxes de formatge de cabra
- Escalivada per sis persones(la trobareu a les meves receptes)
- Farina
6 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una safata plana pel forn
Paper sulfuritzar
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Seguidament, la punxem amb el corró i la tallem en sis rectangles de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, els fiquem en una safata per anar al forn amb paper sulfuritzat, i els fiquem en el forn a 180º, fins que la pasta de full és daurada, i ho reservem.
A part, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, la picolem amb l'ajud d'un ganivet, i la repartim per tota la superficie de la pasta de full.
Seguidament, fiquem una rodanxa de formatge de cabra damunt l'escalivada, ho gratinem fins que el formatge és una mica daurat, i ja podrem posar les bandes a la safata de cartró amb blonda, i ho servirem a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1653 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.