Rotllo de carn amb salsa de crema al brandi

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Rotllo de carn:

Salsa de crema al brandi:

4 racions

Elaboració

Rotllo de carn:

Talla la ceba longitudinalment en quarts, talla la pastanaga i l'all a rodanxes fines.
Escalfa una mica de mantega i salta les verdures, un cop cuites deixalles refredar.
Treu la crosta del pa torrat (les pot fer servir per a algun altre guisat o per fer pa ratllat).
Remulla el pa torrat en la llet.
Pica les herbes aromàtica s ben fines.
Tritura les verdures junt amb el pa torrat remullat, i també la llet fins a obtenir un puré gruixut.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Posa la carn, el puré de verdures, les herbes aromàtiques i les espècies en un bol, pasta, aproximadament durant 2 minuts, tots els ingredients fins a obtenir una massa llisa, separa la meitat de la massa i sofregeix en la resta de la mantega, degusta i assaona amb sal i pebre, mescla bé les dues meitats.
Entén la massa i forma un rectangle d'una altura d'uns 2 cm, col·loca les prunes en el centre i deixa a da'l i a baix 2 cm lliures. Doblega cada cantó sobre les prunes, formant un rotllo. Col·loca el rotllo sobre una safata per forn plana, folrada amb paper de forn i rosteix en el forn uns 40 minuts.

Salsa de crema al brandi:

Mentrestant, per a la salsa, barreja ¾ del brandi amb el vi de Madeira, cuina i deixa reduir a la meitat, agrega el concentrat de brou de carn, i deixa reduí novament fins a 2/3, assaona amb sal i pebre.
Bat la nata a punt de neu i barreja amb la resta de brandi, afegeix i mescla bé, amb la salsa preparada.
Talla el rotllo rostit i serveix amb la salsa.
Pots acompanyar aquest plat amb patates duquesses i verdures.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se