Pollastre amb avellanes
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre
- Alls
- 150 g d'avellanes
- 3 llesques de pa
- 2 tomàquets
- Safrà
- Vi blanc
- 1 ceba
- 1/4 Kg de pèsols
- 150 g de xampinyons
- Oli
4 racions
Elaboració
Dividiu el pollastre en vuit parts.Escalfeu l'oli en una cassola i poseu-hi el
pollastre fins que s'enrosseixi una mica.Acontinuacio,tireu-hi un raig de vi
i afegiu-hi la picada.Quan bulli,afegiu-hi els pesols i els xampinyons.
Picada
Escaliveu les tomaque,4 o 5 alls i la ceba.Un cop escalivats i pelats,
poseu-oh al morter juntament amb el pa fregit i les avellanes.Quan estigui
tot ben picat,afegiu-hi el safra.
Un cop cuit ja podreu posar-lo al plat acompanyat de la guarnicio.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1565 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.