Pollastre amb avellanes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre
  • Alls
  • 150 g d'avellanes
  • 3 llesques de pa
  • 2 tomàquets
  • Safrà
  • Vi blanc
  • 1 ceba
  • 1/4 Kg de pèsols
  • 150 g de xampinyons
  • Oli

4 racions

Elaboració

Dividiu el pollastre en vuit parts.Escalfeu l'oli en una cassola i poseu-hi el
pollastre fins que s'enrosseixi una mica.Acontinuacio,tireu-hi un raig de vi
i afegiu-hi la picada.Quan bulli,afegiu-hi els pesols i els xampinyons.
Picada
Escaliveu les tomaque,4 o 5 alls i la ceba.Un cop escalivats i pelats,
poseu-oh al morter juntament amb el pa fregit i les avellanes.Quan estigui
tot ben picat,afegiu-hi el safra.
Un cop cuit ja podreu posar-lo al plat acompanyat de la guarnicio.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: