Cassoleta de llagosta estofada amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Uns estalvis de vímet
Un cassó petit
Una paella gran
Un encenedor

Elaboració

Primerament, agafem la llagosta o el llamàntol, i amb l'ajud d'un ganivet xoriçer tallem el cap en dues meitats a lo llarg i el còs de la llagosta el tallem en rodelles d'un dit de gruix.
Tot seguit, ho salpebrem i ho sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Quan tot plegat ja ha fregit uns tres minuts, escalfem el rom, ho afegim a la llagosta, ho encenem i deixem que flamegi fins que s'apagui el rom i ho reservem.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba, els alls i la fulla de llorer. Quan ja és una mica fregit, afegim el sofregit de tomàquet i el fumet de peix.
Deixem que arrenqui el bull, i seguidament afegim la llagosta juntament amb les mongetes i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts.
Per acabar la llagosta, espolsem força julivert pel damunt, i ho servim a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h

Notes

Aquesta recepta també la podem fer amb llamàntol


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se