Rosquilles al forn

Ingredients

  • 100gr de sucre glassé
  • 100gr de llet
  • 50gr de mantega
  • 1 ou
  • 1 cullereta d'essència de vainilla
  • 2 culleretes de llevat
  • 400gr de farina de reposteria
  • Xocolata per a decorar, decoracions vàries.

8 racions

Utensilis

Motlles per a donar forma a les rosquilles

Elaboració

1) En un bol barregem amb una bareta el sucre glassé, la llet, la manetga, l'ou i l'essència de vainilla.
2) Afegim 2 culleretes de llevat i barregem de nou.
3) Amb un colador tamissem la farina sobre la barreja i barregem de nou fins a obtenir una massa una mica enganxosa.
4) Cobrim amb paper film i deixem 30min a la nevera.
5) Posem farina al marbre perquè no s'enganxi la massa.
6) Aplanem la massa amb un corró (gruix aprox. 1 dit/1cm).
7) Donem forma a les rosquilles.
8) Posem al forn a 180ºC durant 10-15min.
9) Decorem al gust!

2h

Notes

Es pot decorar amb xocolata o glasssejat de sucre.
Per a una millor comprensió veure video al link: https://youtu.be/Aanlb0upTmg


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1951 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: