Flam de xocolata

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750ml. de llet
  • 150gr. de sucre
  • 6 rovells d'ou
  • 4 ous
  • 75gr. de xocolata per fondre

Per el caramel:

  • 75gr. de sucre
  • Aigua

Utensilis

Flameres

Elaboració

Posar el sucre a las flameres amb unes cullerades d'aigua i fondre al foc fins que quedi caramel.
Bullir la llet amb al sucre i el xocolata trossejat. Retirar del foc i remena fins que es fongui. Batre els ous i els rovells i afegeix la llet tebia. Passa'l per un colador i omple les flameres.
Coure els flams al bany maria amb el forn precalentat a 180º durant 50 minuts.
Comprova la coccío punxant amb una agulla. Deixar refredar abans de desemmotllar-los.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: