Fideus rossos amb escamarlans i calamarsons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis començals
Una paella gran
Un plat de fusta
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, netegem els calamarcets i pelem els escamarlans.
Seguidament, saltegem juns els calamarcets i els escamarlans, els flamegem amb un raig de conyac i ho reservem.
tot seguit en una paellera de sis racions, fiquem: la marca per paelles, els fideus fregits, els escamarlans i els calamarcets, ho remenem tot ben remenat i hi afegim el cullerot de picada d'all i julivert.
A continuació, ho remenem una mica, afegim el fumet fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal i ho fiquem en el forn a 180º, fins que els fideus són cuits, i ja ho podrem treure-ho a taula amb el plat de fusta a sota per tal de no cremar la taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se