Calamars a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un plat gran rodó de porcellana
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, netegem els calamars i els tallem en rodelles de mig dit de gruix.
Seguidament, els salem, els passem per la farina i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin una mica daurats, els fiquem a la safata i ja els podem servir a taula.

40min

Notes

Si a més de passarlos per farina, els passem per ou batut, llavors seràn els famosos calamars a la romana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se