Arròs amb rap, carxofes i favetes babi
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc talls de rap
- 200 grams de carxofes congelades
- 200 grams de favetes tipus babi congelades
- Dos cullerots de marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsia
- Aigua
- Sal
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una paellera per sis començals
Un plat de fusta
Dos cassons de mida mitjana
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente" i les reservem. Tot seguit, fem el mateix amb les favetes i les reservem.
A continuació, fiquem una mica d'oli d'oliva en una paellera, i sofregim el rap tallat a trossos regulars salpebrats. Tot seguit afegim la marca per fer paelles i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Seguidament, afegim les favetes i les carxofes i hi donem unes voltes amb l'espàtula,per afegir-hi tot seguit l'arròs i saltar-ho juntament amb tots els ingredients.
A continuació, afegim el fumet de peix fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat deu minuts en el foc baix.
Ja per acabar, fiquem la paella en el forn a 180º un deu minuts més, fins que l'arròs ja és cuit i ho traiem del forn. Ho espolsem amb julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa paella amb un plat de fusta a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3753 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.