Arròs amb rap, carxofes i favetes babi

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cinc talls de rap
  • 200 grams de carxofes congelades
  • 200 grams de favetes tipus babi congelades
  • Dos cullerots de marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsia
  • Aigua
  • Sal
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis començals
Un plat de fusta
Dos cassons de mida mitjana
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente" i les reservem. Tot seguit, fem el mateix amb les favetes i les reservem.
A continuació, fiquem una mica d'oli d'oliva en una paellera, i sofregim el rap tallat a trossos regulars salpebrats. Tot seguit afegim la marca per fer paelles i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Seguidament, afegim les favetes i les carxofes i hi donem unes voltes amb l'espàtula,per afegir-hi tot seguit l'arròs i saltar-ho juntament amb tots els ingredients.
A continuació, afegim el fumet de peix fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat deu minuts en el foc baix.
Ja per acabar, fiquem la paella en el forn a 180º un deu minuts més, fins que l'arròs ja és cuit i ho traiem del forn. Ho espolsem amb julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa paella amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Vicent Perales i Mateu diu:
Qué és "marca per fer paelles"
Quim Lleonart diu:
Amic Vicent, la "marca per paelles" és el sofregit que els cuiners professionals tenim preparat per fer les paelles, i pots trobar com fer-la a les meves receptes.
Rep una salutació. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: