Sopa de l'avia Junquera
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Tarragona
Dieta: macrobiòtica
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Carns:
- Mix quilo de pollastre o dues carcasses.
- Un os de bou
- un de porc
- un de pernil
- Tot dependrà del for que al consumidor li agradi el brou.
Verdures:
- dues patates
- dues fulles de col
- una d'api
- un porro
- una seva mitjana
- una pastanaga
6 racions
Utensilis
Mini-pimer, o trituradora
Olla per cocció
Sopera per servir
Elaboració
Es posa “tot” a l'olla amb uns tres-cuatre litres d’aigua i es te amb ebullició lenta durant una hora. Quant es considera tot cuit, es treu del caldo i es separa, la carn i las verdures. La carn s’he esmicola tota, i es separa.
Las verdures es passant per un passapuré i es retorna'n al caldo, que prèviament i posarem uns dos a tres cents grams de pa torrat. Tot i a foc lent esperaran que arribi casi al punt d'ebullició.
Amb un “mini-pimer” es remena tot el caldo i les verdures i s’hi afeix la vianda esmicolada. Es torna a treballa amb la batedora, o mini-pimer per desmenugar la carn. Es comprova el punt de sal i es posa tot el caldo, en la corresponent eina per servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2551 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.