Rap estofat al cava amb favetes babi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i la fulla de llorer.
Seguidament, afegim el cava, el fumet de peix i deixem que arrenqui el bull.
A part, coem les favetes amb aigua i sal, fins que són cuites al "dente", les escorrem i les afegim a la cassola juntament amb el cava i el fumet de peix.
Seguidament, afegim les supremes de rap salpebrades, fiquem el foc baix i deixem que coguin les supremes.
Un cop cuites, corregim de sal, espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se