Supremes de salmó fresc amb crema d'escalivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit supremes de salmó d'uns 150 grams cadascuna (aproximadament)
- Samfaina per cinc racions (la trobareu a les meves receptes com "la meva samfaina")
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Pebre negre en pols
- Nata líquida per muntar
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un colador fí
Una safata metal·lica per anar al forn
Elaboració
Primerament, fiquem les supremes de salmó en una safata plana, les salpebrem, els hi afegim un raig de vi blanc, un raig d'oli d'oliva, i les enfornem a 180º, uns cinc minuts i les reservem.
A part, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta la passem per la batedora elèctrica, i tot seguit pel colador fí.
A continuació, la fiquem a la cassola marinera a foc baix i ho remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim un raig de nata líquida, corregim de sal i seguim remenant .
Quan la salsa ja arrenqui el bull, afegim les supremes de salmó i deixem que cogui tot plegat uns set minuts més i ja ho tindrem llest per servir a taula amb julivert picolat pel damunt.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.