Tortellini a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un wok gran
Un cassó gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una escorredora

Elaboració

primerament, fem la marca per paelles i un cop feta, la fiquem en el wok i la reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els tortellini fins que estguin cuits al "dente", els escorrem i els fiquem en el wok.
Tot seguit, els remenem ben remenats, els corregim de sal, els espolsem amb força julivert picolat, i els fiquem a la safata rodona per servir-los a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se