Conill amb bolets

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill tallat a trossos
  • Oli d'oliva
  • 2 cebes
  • 7 grans d'all
  • 4 tomaques madures
  • ½ pebrot vermell
  • Farigola i llorer
  • 2 pastanagues
  • 800g de bolets (fredolics i llenegues)

4 racions

Elaboració

Tallem el conill a trossos i el salpebrem.
Posem l'oli d'oliva ala cassola i rostim el conill juntament amb la ceba, els alls, la farigola,el llorer i les pastanagues fins que estigui ros, quan estigui caramel·litzada la ceba, afegim la tomaca triturada i el vi, ho deixem coure durant 20 minuts.
Traiem el conill de la cassola i es passa la salsa per la trituradora i després pel colador xinés.
Saltejar els bolets amb una altra paella i quan ja estan una mica rossos,els afegim juntament amb el conill i la salsa, i ho deixem coure tot aproximadament 15 minuts a foc lent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8958 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: