Cuetes de rap a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Un cassó mitjà
Un morter amb la seva mà
Un colador fí

Elaboració

Primerament en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les cuetes de rap salpebrades i enfarinades, uns tres minuts per banda i les reservem.
A part, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses i les reservem tot colant el suc i el reservem.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, escaldem els pèsols uns cinc minuts i els reservem.
Seguidament, en un morter fem un allioli negat amb: l'all pelat, i un polsim de julivert picolat, tot lligant-lo amb oli d'oliva tirat a rajolí fí, fins aconsseguir com a quatre cullerades d'allioli, i ho reservem.
Seguidament en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba picolada, un fulla de llorer i el sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim el vi blanc, un rajolí d'anis sec, i ja podrem afegir-hi el suc de les cloïsses i una mica de fumet de peix.
Quan tot plegat ja arrenqui a bullir, afegim: les cloïsses, la vianda de musclos, els pèsols, les cuetes de rap i l'allioli negat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, ho corregim de sal, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota per tal que no es cremi la taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: