Patata freda
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 1/2Kg de patates.
- 4 ous durs.
- 3 llaunes de tonyina.
- 1/2 llauna de olives farcides d'anxova.
- Oli d'oliva.
- 2 grans d'all.
- 1 ou.
4 racions
Utensilis
Cuina a vapor
Elaboració
Tallar les patates a daus.
Coure-les amb la cuina a vapor 50 minuts.
Deixar-les refredar.
Afegir els ous durs tallats a quadradets a les patates.
Després la tonyina i les olives farcides tallades.
Barregar-ho tot.
Fer alioli.
Afegir-lo a les patates.
Posar-ho a la nevera unes dues hores.
Quan està fred ja es pot servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2928 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.